Online consult

Boek een online consult met Dé Peuter Expert

Online consult met Dé Peuter Expert

Een online consult is dé manier om op een laagdrempelige manier hulp bij de opvoeding van je peuter te krijgen.

Tijdens dit 1 uur durende consult kijken we uitgebreid naar jouw persoonlijke situatie. Vooraf aan het consult krijg je een vragenlijst toegestuurd. Hierin worden verschillende vragen gesteld over de situatie zoals hij nu is. Dit geeft mij inzicht in het gezin, je peuter, andere dingen die spelen én de hulpvraag en de behoefte tijdens het consult. Hierdoor kan ik mij zo goed mogelijk voorbereiden en dus zo goed mogelijk helpen.

Tijdens het online consult zelf duiken we dieper in de situatie zoals hij bij jou thuis is. Ik geef je informatie over dat wat er speelt én zorg ervoor dat je na het consult direct aan de slag kunt met dat wat is besproken. Het consult is dus heel praktisch, maar zal je ook zeker stof tot nadenken geven.

Mocht dit je aanspreken, kun je hieronder een online consult boeken. Na het maken van de afspraak ontvang je alle informatie die je nodig hebt voor het gesprek. Als je de opvoeding samen doet, is het het handig om voor een moment te kiezen waarop jullie samen kunnen.

Laden...